Tutustu minuun

Riina Laukkonen

Olen 37-vuotias suurperheen äiti, puoliso, tytär, sisko, ex-vaimo, bonusvanhempi ja samaan aikaan jotain ihan muuta kuin mitkään määritelmät. Olen seikkailija, elämän ja ihmisten ihmettelijä. Kutsumukseni on auttaa kanssakulkijoita löytämään elämäänsä lisää hyvinvointia, terveyttä ja onnellisuutta.

Rakastan opiskelua ja uuden oppimista, kasvamista ja kehittymistä.

Eräänä päivänä, lähes vuosikymmen sitten, ymmärsin että eihän tämä maailma ole niin mustavalkoinen kuin olin ajatellut, vaan värejä on olemassa paljon muitakin. Siitä alkoi matkani vaihtoehtoisten hoitojen pariin, ensin saamaan apua omaan hyvinvointiin ja sitten opiskelemaan kaikkea sitä mikä oli omalla kohdalla todettu hyväksi ja toimivaksi.

Jokaisessa meissä on kyky, viisaus ja voima parantaa itse itsemme. Kehomme on äärettömän viisas. Monesti olemme antaneet oman voimamme pois, jonnekin itsemme ulkopuolelle. Ajattelemme että on jonkun muun tehtävä parantaa meidät. Entäpä jos ottaisimmekin itse vastuun paranemisestamme? Kääntäisimme katseen ulkoa sisäänpäin? Kuulisimme sielumme kuiskeen ja kehomme viisaat viestit. Pysähtyisimme itsemme äärelle.

Tätä varten perustin yritykseni, jotta sinäkin voisit löytää sisäisen viisautesi ja voida hyvin.


Psyykkinen valmentaja Päijät-Hämeen kesäyliopisto 2024  

Tunnevyöhyketerapeutti Kairon 2024  

Hierojan opinnot Lahden hierojakoulu 2018 

Hierojan ammattitutkinto Lappeen hierojakoulu 8/2023 

Energiahoitajan opinnot Suomen energiahoitajat 2016 

Energiahoitaja, taso 1 Suomen energiahoitajat 2021

Reiki I ja 2 Adrien Krommer 2017, 2018 

Kundalini reiki Shangri-La Healing Center 2020